Bilder och betong

Sulikater

 

Jag bor på Gotlands östligaste udde, Sysne udd, och är verksam här på ön sedan 1986. Grafiken är min profession.
Torrnålen är sensuell med den direkta linjen i kopparplåten. Träsnittet har sina speciella kvalitéer där jag använder flera olikfärgade träplattor till samma bild. Måleriet har på senare tid blivit allt viktigare för mig. Betongen är ett spännande material och mina krukor och urnor är tänkta att användas i trädgården, men också inomhus.

Anne Nilsson
Gammelgarn Sysne 897
62367 Katthammarsvik
Tel 0739073044
GPS: N57° , 39´ 556 E18°, 89´263
anne_nilsson(at)telia.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>